Äventyret i en flyttbil

Att lämna sin bostad kan vara något av det jobbigaste som man kan uppleva. Bara själva planeringen och packningen tar otroligt mycket tid och ork. Sakerna ska packas i rätt ordning så att de inte går sönder under flytten och lådorna ska helst kategoriseras rätt så att allt inte är helt huller om buller när du kommer fram.  Men även det psykologiska med att lämna sitt hem till ett nytt kan vara extremt slitande för själen.

Se det positiva

hyra-skapbil-lundMen när du väl packat ihop allt och flyttstädningen är avklarad. Det är för övrigt inte en dum idé att hyra in städfirma bara för att slippa hela den biten, som kan vara allra mest slitsam, förutom bärandet. När du är på väg är det dags att se fram emot det nya livet i nästa lägenhet, eller till och med stad. Ska du flytta långt kan du göra färden i hyrbilen till ett mindre äventyr som kan göra turen mer minnesvärd och njutbar. Det finns massor du kan göra på vägen som:

  • Besöka fornminnen
  • Bada
  • Stanna och beundra vid en utsiktsplats
  • Hitta en trevlig restaurang

Hyr bilen

Om du flyttar hela bohaget med möbler och inredning kommer de med allt säkerhet att behöva en rejäl skåpbil med lastmöjligheter till att du äger. Du kan exempelvis hyra från AVIS. De har alltid nyservade skåpbilar som är trygga att framföra på vägarna. Prova själv!