En enkel flytt

Du har bestämt dig – du ska flytta utomlands. Du längtar bort, och nu har alla pusselbitarna börjat falla på plats. Du har bestämt vart du vill åka, du har sparat tillräckligt mycket och du har hittat ett bra tillfälligt boende. Planer börjar smidas, biljetter köpas och drömmarna börjar växa sig ännu större. Glatt ser du dig omkring hemma och tänker på hur, och var, du vill ha dina grejer när du väl kommit fram. Plötsligt faller din blick på arvegodset – du vet, de där snygga gamla möblerna du fått av gammelfarmor och som funnits i släkten i åratal. Du vill ju inte gärna sälja dem på auktion – det finns alltför många minnen knutna till de gamla sakerna – men det går ju inte heller att släpa med dem på planet. Hur ska du då göra?
Cormac kan vara lösningen på ditt problem. Läs mer om förvaring här.

Spara idag, och fatta goda beslut i morgonFörvaring

Alternativet du har är att låsa in alla dina snygga gamla prylar i en förvaringslokal. Då kan du lugnt åka iväg till ditt nya hem och ordna allt som behövs: boende, arbete och nödvändiga papper. Du kan också tänka efter vad som verkligen är värt att spara och vad som egentligen borde slängas. Du kan hyra ett förråd hos Cormac – de erbjuder trygg och prisvärd magasinering för alla de prylar som är i behov av ett tillfälligt hem under den tid det tar dig att ordna din framtid. Du behöver bara kontakta företaget och berätta hur mycket du tänker förvara och hur stor plats du tror dig behöva, så fixar de en lösning åt dig. Hos Cormac kan du dessutom dra nytta av följande fördelar:
• Portar på markplan
• Ett gediget säkerhetssystem
• Optimal inomhusmiljö

Sätt prägel på ditt nya hem

Det räcker inte med att ha ett alldeles nytt hus för att trivas – du måste kunna känna dig hemma. En bra idé är just att ta med dig saker hemifrån som du älskar, och som kompenserar för det du kommer att sakna. Släktklenoder är ibland just det som behövs – så när du har allt klart, kan du skicka efter dina möbler och allt annat du lämnat och inreda ditt nya hem så att det blir en oas av lugn och ro för dig och din familj, oavsett var i världen ni valt att bosätta er.