Här kommer alla smakerna på en och samma gång

För dig som tycker om att resa och lära känna nya platser, njuter du säkert av att kunna observera nya platsen, hisnande utsikter, gamla byggnader, olika människor, fantastiska kulturer och nöjen från världens alla hörn. Olika rätter, stilar, tillagning, och smaker. Att prova ny och god mat gör en resa till en underbar erfarenhet. Visst, deltids matfantaster har inte alltid tid för att resa överallt. Så för att se och prova en mångfald rätter på ett och samma ställe, är en buffé lösningen. Att bara läsa detta gör en lite hungrig, eller hur? Besök catering.chillap.se och beställ en sån tjänst hos Chilla & P, med det bästa inom catering och frukostbuffé i Malmö.

Internationell matChilla & P

I norden tycker vi om att smaka ny mat och man vill helst kunna välja bland internationell mat och har lite av allt möjligt på bordet. Ibland kan det vara bra att inte behöva resa över flera kontinenter för att smaka på olika maträtter. Du kan plocka på italienska makaroner, spansk paella, karibiska skaldjur eller kanske grillat kött på argentinska… allt från samma bord. De som älskar olika smaker blir överraskade varje gång det internationella köket erbjuder en ny smak tillsammans med en ny sensation.

Servicen spelar också roll

När det kommer till mat och matlagning, matservering och allt annat inom matområdet, är en erfaren chef nödvändigt. Tillagningen och ingredienserna måste vara på tipp topp, men det är inte allt. Personalens service är lika viktig. Rätt porslin, glas och eleganta bestick. Servitörernas dräkter är också en viktig detalj som inflyter på en perfekt stämning. Stunden för att hyra en bra cateringservice är inne! Försäkra dig om att företaget du väljer har bra rykte och tillräckligt med erfarenhet. Se till att de erbjuder dessa saker:

〈 Tillagning, förberedelse och dekorering av maträtten.
〈 Första klass kvalité material.
〈 Personal som erbjuder utmärkt service, med leende på läpparna.
〈 Erfarenhet och bra rykte.