Kombinera jobb och fritid på bästa sätt

Resor är ett perfekt sätt att slappna av en stund, och även en tjänsteresa kan vara ett bra sätt att ladda batterierna – om man gör det på rätt sätt. Det gäller att boka dina resor med ett företag som ser till att du är bekväm, utan att det måste kosta skjortan. Ett företag som organiserar bra tjänsteresor vill så klart också investera på andra håll, och inget är mer viktigt än vart dina kontor ligger. Om du är ute efter lediga lokaler i Lund kan du vända dig till World Trade Center. Kolla in deras hemsida och när du är redo att ta kontakt, kan du hitta mer under ”Kontakta oss”, så att du kan starta processen så snart som möjligt.

Vart du jobbar påverkar enormthyra din ledig lokal hos BF

Om dina kontor ligger i ett trevligt område och du har tillgång till bra restauranger och parkering, kan det påverka din arbetsmiljö mycket mer än du kanske tror:

  • Miljön gör en enorm skillnad för arbetsmoralen, och kan bidra till att göra din arbetsplats mer produktiv.
  • Bra restauranger är ett stort plus, att ha god mat i magen kan göra mirakel för hur dina medarbetare jobbar under resten av dagen.
  • Snygga lokaler ger ett bättre intryck när ni har besökare.

Kan du hitta allt ovanstående bör du försöka ta dig in så snart du kan, eftersom det kan vara många andra som vill ha din plats.

Starta processen snarast

Det är ett perfekt möjlighet att flytta ditt företag till en ny plats där du kan se till att allt fungerar perfekt – ingen dåligt fungerande ventilation eller blaskigt kaffe från en automat i köket. Istället kan du och dina medarbetare ta en snabb fikapaus och komma tillbaka till arbetet med ny energi och jobba ännu bättre. Om du vill starta en ny firma är det också ett perfekt sätt att märkas direkt, eftersom ditt kontor hamnar bland etablerade företag. På så sätt kan lokaler ge dig den hjälp du behöver, när du vill stå ut bland mängden och se till att ditt företag växer trots hård konkurrens.