Med bussen mot polen

Sverige är ett fantastiskt vackert land som många väljer att resa bort från när det blir sommarledigt. Och det är ju inget fel med det – det är ju jätteskönt att njuta av stranden på Teneriffa, eller ta en liten shoppingtur runt New York City. Men väljer du att stanna och njuta av den svenska sommaren, kanske du kommer på dig själv med att undra hur du ska kunna ta dig från plats till plats. Ordnar du en gruppresa kan du vilja hyra bussar i Malmö hos Sydbuss AB – det är enkelt och praktiskt, och ett av de bästa sätten att njuta av de vackra sommarlandskapen.

Organisera själv – eller överlåt jobbetBussar

Vare sig du ska resa bort för en dag eller för en månad, kan bussar vara det perfekta transportmedlet för dig och din resgrupp. Ni blir oberoende av tidtabeller och rutter och kan i stället åke dit ni vill när ni känner för det. Är du ensam kan du även skriva upp dig på en av SydBuss AB:s organiserade bussresor, där du får träffa nya människor och njuta av semestern samtidigt som du överlåter organiserandet åt experter i ämnet. Det är viktigt att du ska kunna känna dig säker varje minut – därför hålls bussarna i toppskick. Det finns plats för alla – också för dig som har speciella behov. Det enda du behöver göra är att boka resan och vänta på den stora dagen.

Njut av resan på bästa sätt

När du väl är i farten så vill du säkert ta vara på varenda sekund. Ha därför dessa tips i åtanke när det bär iväg:

  • Börja varva ner i förväg. Kom in i semesterstämningen innan du ens fått semester, och ta bort alla onödiga stressfaktorer.
  • Planera inte varenda sekund – lämna några luckor öppna för oväntat roligt.
  •  När du är på gruppresa kommer det att finnas medpassagerare vars planer ser olika ut än dina – låt bli att klumpa ihop alla aktiviteter! Du måste kunna få tid för dig själv.
  • Drick rikligt med vatten, och ta gärna sovmorgon så ofta du kan!