När allt rasar samman – ta semester och låt någon annan reda upp röran

Tänk dig sista dagen på jobbet innan semestern. Du har ett par timmar kvar på lagret och rattar din truck mellan hyllorna. Det är mycket kvar att göra, men allt är välplanerat och du ligger på schemat. Du kan tillåta dig att fantisera om din resa till Maldiverna – eller om det är Korsika. Var det än blir ska det bli underbart och behövligt.
Det är då trucken går sönder. Den ena som finns inne för dagen och den går ohjälpligt sönder. Och du är inte klar. Kan du bara liksom skita i det och bara gå hem nu? Nä, så klart inte. Det finns ett nummer att ringa för sånt här.

Håkanssons sedan 1947Truckuthyrning

I Malmö finns nämligen Håkanssons. Allt sedan 1947 har de funnits där, och allt sedan Kokums köpte in sin första truck är det Håkanssons man vänder sig till när det blir trucktrubbel. Om trucken brakar samman kan de laga. Men ännu hellre – för du har ju riktigt brått att komma igång så du blir klar innan passet slutar – hyra en truck. Håkanssons har många sorters truckar till uthyrning och är verkligen specialister på vad de gör. Det kan vara hyra för bara en dag, eller mer långsiktiga varianter.
Så du ringer och tar hand om röran själv, innan semestern.

Håkanssons har verkligen etablerat sig i Malmö som stället dit man vänder sig för att hyra en eller flera truckar. De finns där som en trygghet för alla företag som gjort sig beroende av truck som hjälpmedel för att få arbetet gjort. Hyr din truck hos en säker och stabil uthyrning som kan det här med Truckuthyrning i Malmö

Att hyra truck hos Håkanssons är:

  • Kostnadseffektivt
  • Flexibelt
  • Enkelt

Så ta din semester, koppla av och var trygg med att allt fungerar som det ska på hemmafronten. Ditt ena bekymmer ska vara hur du ska orka resa dig från solstolen och gå ner och doppa tårna i vattnet. Långt borta ska gnagande oro vara om hur saker och ting ska ordna sig.
För nu är det så – det ordnar sig.