Råd att resa

Det är en sak att fara iväg på semester ett par veckor om året. Du sparar ihop en respektabel summa, du får ledigt från jobbet och använder ledigheten till att sticka till strand och sol någonstans på Teneriffa eller Kanarieöarna. Det är en helt annan sak att planera en jorden-runt-resa som kommer att pågå under oöverskådlig tid. Du kanske vill spendera dina dagar med att lära känna nya människor och platser á la Marco Polo – det är en dröm som många har, men få kan fullfölja. Du kanske vill boosta din karriär som amatörfotograf med härliga bilder från jordklotets alla hörn. Eller så längtar du efter en sabbatical för att få tillbaks meningen i ditt liv, kanske för att hitta lugn och ro eller för att få inspiration till din nya bok. Sanningen är dock att för detta behövs det pengar, och alla har inte pappor som beviljar ”ett litet lån på en miljon dollar”. Då blir det att ta till andra medel. Du som har en fastighetsrätt på Österlen kan till exempel ta hjälp av duktiga mäklare i Ystad för att få den såld snarast möjligt, och till ett förmånligt pris.

Kontaktnätet gör skillnad!Fastighetsmäklare

Du har kanske försökt få ut ordet själv. Du har fotat huset och lagt upp det på alla tänkbara sociala medier – du kanske till och med har skapat en egen webbsida för att dra uppmärksamhet till din vackra stuga. Någon enstaka köpare måste helt enkelt dyka upp, tänker du – du behöver ju bara en enda. Och varför ska du betala någon annan för att göra något som du enkelt kan fixa själv?
Har du hittat någon som nappat på kroken? Inte? Vet du varför? Kontaktnätet gör skillnad!

En mäklarbyrå med rätt kontakter

BF Konsult är en mäklarbyrå med över 40 års erfarenhet i branschen. På fyra decennier hinner man samla på sig en hel del bra kontakter och BFs kontaktnät omfattar därför ett flertal potentiella köpare och investerare, både inom och utanför Sveriges gränser. Så kan BFs fastighetsmäklare hjälpa just dig som vill sälja din bostadsrätt i Ystad för att få råd med din resa:
• Värderingen är helt kostnadsfri
• Din fastighet får optimal exponering via både tryckta och digitala medier.
• Under visningen kommer mäklaren att balansera fastighetens kvaliteter med köparens förväntningar, för att garantera en affär som är gynnsam för båda parterna.