Semester? Vem har tid för det?

Känns det som om det aldrig finns tid för en semester? Inte ens för att rymma bort på en kort, minisemester? Arbetet liksom förökar sig och man har ingen tid över. Och som grädde på moset måste man åka på en konferens över helgen. Aldrig tid för lite vila. Eller? Allt jobbrelaterad behöver inte nödvändigtvis ge stress. När det gäller konferenser så ser man till att lokalen och platsen är bekväm. Varför? För de som planerar konferenser vet att stressen påverkar ens humör, så ju mysigare desto gladare blir man. Att bo bredvid stranden på ett hotell som erbjuder all lyx själen kräver, ”Det är livet!” skulle man säga. Letar man efter en modern konferenslokal som passar in med kraven, så kolla vad det finns för Konferenspaket Skåne hos YSB kan erbjuda. Det skulle vara som att åka på semester.

Tål varandra bättreYSB

Hur är det då med arbetsrelationerna? Är det verkligen lätt att arbeta i frid med sina kollegor? Ju mer tid man spenderar på jobbet, så blir arbetskamraterna en slags familj. Visst är det sant att om man trivs med dem man arbetar med, så jobbar man bättre? Ja, det stämmer faktiskt. Finns det någon fnurra på tråden är aktiviteterna på konferenslokalerna ett bra moment att släta ut alla ojämnheter arbetskamrater sinsemellan. Är man en människoperson och vän med alla men ändå känner av stressen så kan du ta turistbussen på stan, eller rida en häst, flyga luftballong m.m. Bra vänner blir ännu bättre vänner och ovänner blir vänner.

KonferensTja stressen

Som en genomsynlig giftig gas i ett stängt rum är stressen på kontoret. Även om ingen vill ha stressen, så finns det där. Det är en daglig kamp! Med massage och till och med medicin försöker man säga hej då åt stressen. Att byta rutiner då och då och göra något nytt minskar stressnivån. Det är bra att försöka med det här:

• Ta vara på varje möjlighet till att känna sig som om man vore på en semester. Som de där lokalerna hos Konferens Skåne.
• Roliga aktiviteter med arbetskamraterna. Att göra något nytt med dem minskar stress och höjer arbetsprestandan.
• Lyx och underbara utsikter. Försök att hitta den perfekta blandningen.
• Boka dina semestrar på olika platser, så att det inte slutar att vara spännande.