Serva och bli servad

Vem tycker inte om att bo på hotell? Att ta in på ett fint hotell känns ju superlyxigt. Man får maten serverad och man finner alltid rummet rent och prydligt ordnat. Livet förenklas utan att man ens märker hur mycket. Taxibilar väntar på dig när du lämnar hotellet – om du inte parkerat din egen bil i det fina garaget så klart – och får du besök på hotellet så meddelar receptionen dig. Så klart! Det är ju det hotell är till för eller hur? Hur underbart skulle det inte vara att ha all denna service på jobbet. World Trade Center i Malmö har industrilokaler och butikslokaler med receptionsservice och taxiservice! Om du kanske vill Köpa lokal i Malmö eller bara få mer information om deras lediga lokaler så kan du kolla in deras hemsida.

Annan serviceWTC Lediga lokaler

Det är inte bra att tänka för mycket på saker och ting. Hjärnan får inte överladdas med oroande tankar när det gäller jobbet. Bra service på jobbet underlättar ditt arbete och skingrar tankarna lite. Det är inte bara receptionen och taxiservicen som är så bra fördelar med World Trade Center, du kommer också alltid kunna räkna med att kontoret är rent och ordnat när du kommer in varje dag. Du får även bra internet, telefonlinje, posthantering, kopiering m.m. Hur känns det att kunna räkna med all denna service? Det kommer att underlätta ditt eget arbete och samtidigt ge arbete åt andra! Inget att oroa sig för.

Att serva eller bli servad?

”Han som inte lever för att tjäna förtjänar inte att leva”, så låter ett gammalt ordspråk och påminner oss om hur viktigt det är att tjäna, serva, andra och hela samhället. Sanningen är att vi kan göra det på många olika sätt, vare sig det är hemifrån eller på jobbet. Grejen är att vi blir personer som servar andra. Då kan man själv bli servad utan dåligt samvete. Kom ihåg:

• Se till att du får bra service på jobbet precis som på ett hotell. Välj rätt lokal.
• Delegera arbete och låt andra ta hand om sitt.
• Underskatta inte andras ansträngning och arbete.