Snacka resor under god middag

Alla älskar att prata om resor. I alla fall de som någon gång gett sig av utanför landets gränser i jakt på äventyr. Det betyder också att om man är sugen på nya kompisar, kan en liten reseträff vara en bra idé. En sådan lockar till sig det där spännande själarna som har samma intresse för resande som du och dina vänner. Det behöver inte vara så svårt att fixa en sådan tillställning. Det beror naturligtvis till stor del på hur många gäster man har tänkt sig. Men har man bara en lokal som passar för ändamålet, så bör resten gå smidigt.
Mat, till exempel, är alltid trevligt. Och tenderar att göra folk på gott humör. Om du inte har lust att ställa dig vid spisen själv, kan du alltid hyra in en bra cateringfirma. En sådan är Chilla P som serverar bland annat buffé i Malmö. Deras Malmö catering kan ordna till exempel affärslunch, varm buffé och lunchmeny med egna menyval. Dessutom kan de hjälpa till med festlokal, förutom vanlig buffé i Malmö.

Mat för allaChilla P

När det kommer till maten på tillställningen så måste det finnas något för alla. Det går naturligtvis att låta folk förbeställa vad de vill äta, men det är oftast både dyrt och komplicerat. Då är det bättre att köra på en buffé. Då kan man se till att ha något där för alla. Det bör till exempel finnas vegetariska alternativ. Helst inte bara tillbehör och såser, utan riktiga rätter så att alla som undviker kött blir nöjda. Man bör också se till att ha rätter som är fria från gluten. Många i dagens samhälle är känsliga mot gluten. Likadant med laktos, det bör också finnas mat på buffébordet som inte innehåller laktos.

Få tag på folk

För att eventet ska bli lyckat, så måste det finnas människor som kommer. Det finns en massa olika sätt att få tag på folk. Här nedan listas några som du kan använda:

  • Bjud in dina vänner via Facebook-inbjudningar
  • Dela ut flygblad på stan
  • Ring och skicka sms till dina närmsta
  • Sätt upp affischer i mataffärer och liknande.